Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El TASTVM Vila-seca comptarà amb quatre estrelles Michelin

La mostra gastronòmica es farà del 14 al 16 de juliol al Castell del municipi

La presentació de la Mostra ha tingut lloc al restaurant Disfrutar del xef Eduard Xatruch, a Barcelona La presentació de la Mostra ha tingut lloc al restaurant Disfrutar del xef Eduard Xatruch, a Barcelona MARINA MARTÍNEZ
Gastronomia Marina Martínez
Dimarts, 11 Juliol 2017 11:03

Del 14 al 16 de juliol, el jardí del Castell de Vila-seca serà l’escenari de la I Mostra Gastronòmica TASTVM Vila-seca. L’esdeveniment comptarà amb quatre showcookings al dia -de 30 minuts cadascun-. Aquesta activitat la realitzaran quatre dels cinc xefs amb Estrella Michelin del sud de Catalunya com són Eduard Xatruch (dels restaurants Disfrutar i Compartir); Arnau Bosch (de Can Bosch); Fran López (de Villa-Retiro); Vicent Guimerà (de l’Antic Molí).

A més, la mostra també permetrà gaudir de diversos tastos de vins dirigits per professionals com Jordi Alcover Maestros i Sílvia Naranjo Rosales; autors de la ‘Guia de Vins de Catalunya’. De forma permanent i obert al públic, el camí central d’accés al Castell oferirà una zona de degustacions de tapes de productes locals i de vins i caves procedents de les sis Denominacions d’Origen tarragoní. La venta de tapes i begudes es realitzarà mitjançant tiquets que es podran comprar a les taquilles de la Mostra i tindran preus que oscil·laran entre l’1,5 euros fins els 4 euros o, en el cas dels paquets, des dels 12 fins els 16 euros.

La part més lúdica vindrà amb la música en viu i en directe. Cada nit, a partir de les 22h, l’escenari del jardí del Castell s’envairà d’instruments musicals, micròfons, amplificadors i les veus de diversos grups com Ignasi Terraza Elijo o Pixi Dixi Band.

Objectius de la Mostra

TASTVM Vila-seca neix amb l’objectiu d’apropar a tota la ciutadania la gastronomia i els vins de la zona d’una manera lúdica i festiva. Alhora, pretén promoure i posar en valor els vins i la cuina del territori que cada cop s’està posicionant com motor de desenvolupament i de la cohesió social de la regió. El president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, ha destacat l’aposta pel “coneixement, la sostenibilitat i la identitat”. A més, ha remarcat que “no volem deixar indiferent a ningú i volem que hi hagi continuïtat”.

Per la seva part, un dels xefs que estarà present, Eduard Xatruch, nascut a Vila-seca, ha explicat que “és una gran oportunitat perquè la gent conegui el municipi”.

En total, des de l’Ajuntament de Vila-seca s’ha invertit 120.000 euros per poder portar a terme la I Mostra Gastronòmica TASTVM.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: