Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Alcopica d’Alcover tindrà 4 participants menys en aquesta edició

La ruta gastronòmica es realitzarà durant dos caps de setmana, del 15 al 16 i del 21 al 23 de juliol

La tapa guanyadora de l'Alcopica de l'edició passada La tapa guanyadora de l'Alcopica de l'edició passada CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Juliol 2017 14:02


La ruta gastronòmica Alcopica arriba a Alcover amb 9 establiments participants, 4 menys que en l’edició anterior. Durant dos caps de setmana, del 15 al 16 i del 21 al 23 de juliol, els locals oferiran la seva proposta culinària en forma de tapa, per un preu de 2,50 euros amb la beguda inclosa, o bé per 2 euros sense beguda. Els restauradors participants d’aquesta quarta edició són: Cafeteria i menjars Bonillo, Bar Cafeteria Kebab, Bar Colomí, Mas Rosich a la Nostra, Ca la Cati, l'Ermita del Remei, La Cova de Bandolers, el Xitxarel•lo i el Pub Els Amics.

Les persones que degustin la totalitat de les 9 tapes entraran en el sorteig de diferents obsequis de cortesia per part dels establiments. Aquesta iniciativa gastronòmica i festiva anual està organitzada per l'Ajuntament d'Alcover i s'emmarca dins els actes d'estiu a la vila. Per consultar els establiments participants i la localització d'aquests es pot fer a través del web de l'Ajuntament d'Alcover. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: