Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Nomad aterra a Valls

El festival comptarà amb la presència de 12 foodtrucks, a més de concerts, tallers, teatre, disseny i jocs per a tothom

Imatge d'arxiu del 'Nomad Festival Salou' del 2016 Imatge d'arxiu del 'Nomad Festival Salou' del 2016 CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 13 Juliol 2017 10:31

El barri del Vilar de Valls acollirà les tardes, del 13 al 16 de juliol, el festival itinerant 'Nomad', que amplia l'oferta d'oci a Valls per al mes del juliol. El festival, que ha recorregut en els últims mesos diverses ciutats del país, arriba amb una oferta que combina gastronomia -amb 12 foodtrucks-, música i activitats familiars.

Així, a més dels plats de les foodtrucks, actuaran els grups Malavida el dijous dia 13, Big Mouthers el dia 14 i el duet Two Sistas el dia 15, per acabar el diumenge 16 de juliol amb Turuleta Band i el seu espectacle per a públic familiar. A més, també s'han programat tallers per a tots els públics per acabar de completar les activitats d'aquest festival que, a la vegada, s'obre a la participació d'entitats vallenques que hi vulguin prendre també part. L'assistència als concerts i als tallers és totalment gratuïta.

Nomad Festival es un event que fusiona diferentes disciplines culturals en un sol espai a l'aire lliure al aire libre i per a tots els públics. Disseny , gastronomia, moda, música, teatre, tallers y jocs per a tots els gustos i edats i per a tota la família són els ingredients que diferencien l'oferta del festival.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: