Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la Ruta dels Platets de l'Arboç

La ruta gastronòmica se celebrarà els caps de setmana de 29, 30 de setembre i 1 d’octubre, i del 6,7 i 8 d’octubre

L'Ajuntament de l'Arboç organitza la 4a Ruta dels Platets de l'Arboç L'Ajuntament de l'Arboç organitza la 4a Ruta dels Platets de l'Arboç DIARIOGASTRONOMIA.COM
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Setembre 2017 10:41

L’Ajuntament de l’Arboç presenta la 4a Ruta dels Platets, una iniciativa de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica on aquells que ho desitgin podran degustar tota una sèrie de platets o petites racions seleccionades i originals en diferents establiments de restauració de la vila. En aquesta edició hi participaran 11 establiments de restauració de l’Arboç i tindrà lloc els caps de setmana del 29, 30 de setembre i 1 d’octubre, i del 6, 7 i 8 d’octubre de 2017. S’ha establert un preu unitari de 2,50 euros que inclou el platet o ració i un quinto de cervesa o copa de vi.

Cadascun dels 11 establiments adherits a la ruta presenta un platet original, amb propostes gastronòmiques diverses i variades, realitzades amb productes de qualitat i proximitat, que inclouen carn, peix, verdura i moltes sorpreses que els participants podran degustar.

Cada cop que es consumeixi un platet l’establiment segellarà la butlleta de participació. Els usuaris que presentin la butlleta de participació amb 8 dels 11 segells tindran com a novetat un record de la Ruta del Platets que es desvetllarà més endavant. Aquells que presentin els 11 segells entraran en el sorteig d’interessants premis i tindran dret a votar quin ha estat el millor platet, i el platet més original.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: