Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 709

Cambrils preveu la visita de 15.000 persones a la 8a mostra de vi i gastronomia

Se celebrarà al Parc del Pescador entre els dies 11 i 15 d’octubre

Imatge d'arxiu de la passada edició de la fira que Cambrils dedica al vi Imatge d'arxiu de la passada edició de la fira que Cambrils dedica al vi REUSDIGITAL.CAT
Gastronomia
Dijous, 05 Octubre 2017 19:17

Amb la previsió d’assistència d’uns 15.000 visitants, la vuitena edició de la fira 'Cambrils, entrada al país del vi' tindrà enguany com a principal novetat la posada en marxa d’un nou sistema de compra de tíquets. 'Glups' i 'nyams' són les denominacions de les noves entrades que permetran comprar tastos de vins i de tapes a partir de dos i dos euros i mig, respectivament. En total, 18 expositors amb presència de vins de totes les denominacions d’origen de la demarcació i 16 establiments de restauració i de pastisseria participaran en aquesta nova edició que pretèn ser un “magnífic exemple de gastro-oci”, en paraules del representant de l’associació de restauradors de Cambrils, Àngel Pérez.

Com en edicions anteriors, la fira se celebrarà al parc del Pescador de Cambrils i es farà entre l’11 i el 15 d’octubre i donada “la qualitat” que aportaven s’empraran els mateixos estands de fusta de l’anterior edició, segons Dalmau. “El vi és un producte de proximitat” ha afirmat l’alcadessa de Cambrils, Camí Mendoza, qui ha assenyalat que la vila “com a capital gastronòmica” ha de fer “d’enllaç amb el seu entorn”.

Al respecte de la fira concretament, la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, ha coincidit en què “la fira està plenament consolidada” i ha destacat algunes de les novetats com ara “el sistema de paquetització” i algunes de les actuacions que contribueixen a fer de la trobada una oferta atractiva per tota la família. Concretament, quatre tastos de vins ('glups') tindran un preu de 6 euros i quatre tapes ('nyams') sortiran per 9 euros però hi haurà diferents combinacions adreçades a totes les butxaques.

En l’apartat d’oferta lúdica, Dalmau ha explicat que el mag il·lusionista Santos Marzag serà l’encarregat del tancament de la fira i que hi haurà un taller d’iniciació al tast a joves i diferents tallers relacionats amb la cultura del vi. Diumenge, l’actuació castellera dels Xiquets de Cambrils, els Castellers d’Altafulla i els Torraires de Montblanc i diferents propostes musicals al llarg de la fira buscaran, segons Dalmau, convertir l’espai del Parc del Pescador en un indret agradable on poder disfrutar de la gastronomia i, atès que les jornades del Calamar encara es mantenen, “convidar a la gent a quedar-se a dinar a Cambrils”.

De la seva banda, Pérez ha agraït “l’esforç” realitzat perquè Cambrils tingui activitats al llarg de l’any i no de manera estacional, afavorint d’aquesta forma l’activitat econòmica dels negocis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: