Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El celler Mas Vicenç de Cabra del Camp se situa com a millor atracció turística del sector a Trip Advisor

Els visitants qualifiquen l’experiència en aquest celler de la DO Tarragona d’excel•lent, superant marques com Torres, Freixenet o Codorniu

El Mas Vicenç de Cabra del Camp (DO Tarragona) s'ha consolidat com a millor celler visitable de Catalunya El Mas Vicenç de Cabra del Camp (DO Tarragona) s'ha consolidat com a millor celler visitable de Catalunya TRIPADVISOR
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Novembre 2017 11:04

El celler Mas Vicenç de la DO Tarragona, situat a Cabra del Camp, ha aconseguit el primer lloc en l’apartat d’atracció turística al web Trip Advisor a les comarques de Tarragona. Segons aquest portal d’opinions, Mas Vicenç es consolida com a millor celler visitable de Catalunya, en què els visitants qualifiquen l’experiència com a excel·lent en els comentaris al web. Aquestes valoracions superen les d’altres marques catalanes tan consolidades com Torres, Freixenet o Codorniu.

La xifra de visitants de Mas Vicenç supera els 5.000 que provenen principalment de Catalunya però també d’altres parts de l’Estat i d’alguns països europeus. Les visites guiades compten amb la degustació dels seus productes d’elaboració pròpia com els vins de la DO Tarragona, l’oli d’oliva o els fruits secs i la mel. A més d’activitats enoturístiques com la marxa nòrdica al celler combinada amb tast de vins i gastronomia del territori, o ‘Xocolata i vida’, un tast sensorial de xocolata i vi. Actualment, el celler està treballant per impulsar dos nous espais enfocats cap al tast a peu de vinya i celler a partir de l’abril del 2018.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: