Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una desena de bars i restaurants participarà en la II Ruta de tapes a l’Hospitalet de l’Infant

La ruta gastronòmica tindrà lloc, del 30 de novembre al 10 de desembre, organitzada per l’Associació de Restauració i Hoteleria, amb el suport de la Regidoria de Turisme

Els restauradors participants, amb l'alcalde, Alfons Garcia; la regidora de Turisme, Elidia López; i la presidenta de l'ARH, Mónica Alves Els restauradors participants, amb l'alcalde, Alfons Garcia; la regidora de Turisme, Elidia López; i la presidenta de l'ARH, Mónica Alves CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Desembre 2017 11:59

Del 30 de novembre i el 10 de desembre, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme, la II Ruta de tapes. En aquesta edició hi participarà un total d’11 establiments, que oferiran una tapa i una “canya” o “quinto” de cervesa per 2,5 euros.

Durant aquests dies, els participants d’aquesta ruta no només tindran l’oportunitat d’assaborir unes tapes variades i elaborades especialment per a l’ocasió, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis: el 1r estarà dotat amb una tablet Samsung; i el 2n i el 3r, amb dos xecs de 30 euros per a gastar als bars i restaurants que col•laboren amb aquesta iniciativa.

Per prendre part en el sorteig d’aquests premis, s’haurà de tastar les 11 tapes que inclou la ruta. Al Passaport de la Ruta, que es pot aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments de restauració participants, hi haurà de quedar segellada i puntuada cadascuna de les 11 tapes. Un cop completat el passaport, amb els segells corresponents, la puntuació de les tapes i les dades personals correctament emplenades, aquest es podrà dipositar a les urnes/bústies que hi haurà als establiments participants.

El sorteig del premis tindrà lloc el divendres 22 de desembre i el nom dels guanyadors es donarà a conèixer al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). El mateix dia també es farà públic el premi a la millor tapa. El restaurador guardonat rebrà un sopar gourmet per a dues persones.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: