Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 1.200 persones degusten els fideus amb galeres de Cambrils

La tradicional galerada popular es va celebrar ahir al Mollet del Rec

La tradicional galerada popular es va celebrar diumenge al Mollet del Rec de Cambrils La tradicional galerada popular es va celebrar diumenge al Mollet del Rec de Cambrils CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Febrer 2018 17:44

Prop de 1.200 persones van degustar ahir els fideus amb galeres cuinats segons la recepta tradicional d’abordo de la Confraria de Pescadors de Cambrils. La galerada popular és un dels actes més destacades del programa de les 14enes Jornades Gastronòmiques de la Galera, que van començar el passat 2 de febrer i s’allargaran fins el proper diumenge 25 de febrer.

També ahir diumenge hi va haver una demostració de Vela Llatina a de l’Arjau i passejades amb llagut de l’Associació esportiva Vent d’Estrop adreçades principalment als nens i nenes. A més, l’IPHES i el Museu d’Història van organitzar el taller familiar 'Peixos i pans' per experimentar els orígens prehistòrics de la dieta mediterrània.

Les jornades continuaran divendres amb una visita guiada a les instal·lacions de la Confraria de Pescadors per aprendre l’art de pescar galeres i el concurs 'De la Mar als Fogons' per a joves cuiners i cuineres a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils. El dissabte hi haurà el curs d’iniciació al tast d’olis verge extra a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola. Les places de la visita i el curs són limitades i cal confirmar assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

A més, fins el 25 de febrer, un total de 34 restaurants seguirant oferint menús especials dedicats a la galera i les persones interessades poden participar en la ruta dels comerços 'Pesca la galera' i entrar al sorteig de vals per valor de 660 euros.

Podeu ampliar la informació i descarregar-vos el programa d’actes i els menús des d’aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: