Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'oli Mestral de la Cooperativa de Cambrils entra al grup dels selectes

La cooperativa entra a formar part de l’Associació QVExtra Internacional, un segell de qualitat internacional que identifica els olis d’oliva verge extra que compleixen amb una estrica normativa

Foto de grup de la presentació del nou segell de qualitat internacional qualitat a la Cooperativa Agrícola de Cambrils. Foto de grup de la presentació del nou segell de qualitat internacional qualitat a la Cooperativa Agrícola de Cambrils. CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Març 2018 08:00

La Cooperativa Agrícola de Cambrils s’ha presentat aquest dimarts com nou membre de l’Associació QVExtra Internacional, aprofitant la posada a la venda de les primeres ampolles d’oli verge extra Mestrat amb el nou segell de qualitat internacional SIQEV.

El passat mes de juliol, aquest grup selecte de productors va acceptar la candidatura de la Cooperativa Agrícola de Cambrils per entrar a formar part de QVExtra Internacional. Es tracta d’una entitat privada sense ànim de lucre, creada per iniciativa de un grup de productors d'oli d'oliva verge extra amb la finalitat de donar resposta a la creixent demanda de productes de qualitat garantida per part dels consumidors.

QVExtra Internacional dóna suport el principi bàsic del COI (Comitè Oleícola Internacional) i defensa la normativa única internacional de l'oli d'oliva verge extra en un mercat sense barreres. En aquests moments, 50 productors entre els quals estan els productors de més prestigi del l'Estat Espanyol, formen part d'aquest grup al qual s'incorpora ara la cooperativa cambrilenca.

A partir d'ara, l'oli d'oliva verge extra de la marca Mestral de la Cooperativa Agrícola de Cambrils portarà el segell SIQEV, que és el segell internacional numerat que identifica els olis que compleixen amb l'estricta normativa de QVExtra.

Nou sistema de refrigeració per biomassa

La jornada de presentació va començar al matí amb una trobada als mitjans de comunicació. Durant la visita s’ha descobert la placa inaugural de la nova envasadora i s’ha anunciat la posada en marxa d’un nou sistema de refrigeració per biomassa.

A la tarda es va programar una jornada tècnica adreçada als professionals de l’hostaleria a l’Hotel Tryp Port Cambrils, amb una presentació a càrrec de Soledad Serrano López, presidenta de l'Associació QVExtra Internacional, que ha apadrinat la Cooperativa en aquest dia tan important. Serrano és empresària oleícola, llicenciada en periodisme, MBA per IESE i sens dubte una de les figures més influents del panorama mundial de l'oli d'oliva verge extra.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: