Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CAT celebra el Dia Mundial de l’Aigua

S’ha pogut visitar la nova planta d’ozonització, la qual encara estan en proves

Imatge de les obres de la nova planta d'ozonització, que aviat entrarà en servei Imatge de les obres de la nova planta d'ozonització, que aviat entrarà en servei CCAAIT.COM
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 23 Març 2017 12:38

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha celebrat el Dia Mundial de l’Aigua, com cada any, amb els seus treballadors i treballadores. La jornada ha tingut lloc a la planta de potabilització de l’Ampolla, on l’acte central ha estat una conferència a l’aula de l’aigua. A més s’ha dut a terme una visita per les instal·lacions, inclosa la nova planta d’ozonització que ja estan en proves des de fa uns dies i que aviat entraran en servei.

Durant la celebració, el comunicòleg Marc Vidal ha exposat la seva tesis sobre ‘Revolució 4.0, nova economia, futur socioeconòmic’, on efectua una anàlisis del moment històric que viu la humanitat en termes de creació, fabricació i distribució. La quarta revolució industrial ha estat analitzada des d’una òptica positiva, que parteix de la premissa que no vivim una època de canvis, sinó que estem en una canvi d’època.

Marc Vidal, a més de divulgador econòmic en diversos programes de TVE, és un expert en transformació digital i analista a Nova Economia. Ha estat director del postgrau en Estratègia Digital a Xarxes per la Universitat de Barcelona. La seva vocació professional és la d’ajudar a empreses i institucions a explorar les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: