Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP vol una consulta sobre l’energia nuclear

El diputat Sergi Saladié (CUP) considera que primer cal decidicir "si volem o no centrals nuclears", abans de dissenyar el sistema elèctric

El diputat de la CUP, Sergi Saladié, va exposar que el partit vol fer una consulta sobre l'energia nuclear El diputat de la CUP, Sergi Saladié, va exposar que el partit vol fer una consulta sobre l'energia nuclear ACN
Medi Ambient El Punt Avui/ACN
Dissabte, 05 Agost 2017 08:16

L’anunci del govern espanyol sobre el tancament definitiu de la central nuclear de Santa Maria de Garoña (Burgos) ha portat el grup parlamentari de la CUP-Crida Constituent a tornar a presentar una proposició de resolució, que van registrar al Parlament el passat mes de febrer, i que confien a poder debatre el pròxim curs parlamentari, dins de la comissió d’Afers Institucionals i Participació. Com va explicar ahir el diputat cupaire Sergi Saladié, l’únic punt de la proposició és que es faci una consulta popular perquè la societat catalana decideixi quin ha de ser el futur de l’energia nuclear en la futura república catalana. “Segons els resultats de l’1-O, la CUP introduiria, com a element a debatre dins la futura constitució, la conveniència de tenir centrals nuclears”, va defensar Saladié.

La CUP ha tornat a presentar la proposició de resolució amb què el grup parlamentari defensa una consulta popular perquè la societat catalana decideixi el futur de l’energia nuclear al país.

A la proposició només ha presentat esmenes, de moment, el grup parlamentari de Junts pel Sí. “Primer cal que decidim si volem o no centrals nuclears, i a partir d’aquí dissenyarem el sistema elèctric”, va exposar finalment el diputat de la CUP Sergi Saladié.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: