Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova franja antiincendis a Calafell Park

Netejaran una zona de 17.000 m2 on el bosc està a tocar dels habitatges

Un operari estassa i neteja una zona boscosa en una foto d'arxiu Un operari estassa i neteja una zona boscosa en una foto d'arxiu M.BARRERA/ EL PUNT AVUI
Medi Ambient Cati Morell / Taempus
Dilluns, 25 Setembre 2017 10:57

Els treballs d’obertura d’una nova franja de protecció contra els incendis forestals a la urbanització Calafell Parc han començat aquesta setmana. La franja s’obre al sector est del barri, en paral·lel al carrer Montpaó, darrere dels habitatges d’aquesta via, que toca a la zona de bosc. La superfície on s’estassaran bardisses i es netejarà té una longitud de 700 metres i ocupa una superfície de 17.125 m².

Aquesta actuació es finança amb una subvenció aprovada per la direcció general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi Ambient de la Generalitat, per un import de 2.052 euros.

Les franges de protecció són perimetrals i tenen un amplada de 25 metres. La seva funció és fer de tallafocs en cas d’incendi: evitar la propagació del foc i que aquest arribi a les urbanitzacions i nuclis d’habitatges envoltats de bosc. A més, també faciliten l’accés dels serveis antiincendis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: