Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou pas per la depuradora de Vallmoll

Un cop la depuradora entri en servei, es millorarà la qualitat mediambiental de la conca del riu Francolí

La depuradora d'Alió, la darrera activada a la comarca de l'Alt Camp La depuradora d'Alió, la darrera activada a la comarca de l'Alt Camp ACA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Octubre 2017 19:09

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha adjudicat per un import de 46.179 euros el contracte per dur a terme la redacció del projecte constructiu de la depuradora i col·lectors en alta de Vallmoll, a la comarca de l’Alt Camp. Es disposa d’un termini de sis mesos per a fer la redacció del projecte.

La construcció del sistema de sanejament de Vallmoll es troba prevista en l’actual Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya i el seu 'Programa de mesures', concretament en l’escenari 2017-2021, amb un pressupost d’1,7 milions d’euros.

Amb la contractació de la redacció del projecte constructiu esmentat s’inicia el camí que ha de culminar en la construcció i posada en servei de la depuradora de Vallmoll, que donarà servei a una població equivalent de 1.400 habitants i que millorarà la qualitat ambiental de la conca del riu Francolí.

Sanejament a Catalunya

El Programa de mesures associat al Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya inclou les actuacions necessàries per a la millora dels sistemes de sanejament existents, així com la posada en marxa dels nous, per garantir el manteniment o la millora de l'estat ecològic de les nostres aigües superficials, subterrànies i marines.

A data d'avui, les 516 depuradores existents a Catalunya garanteixen el sanejament de més del 97,1% de la població catalana. La comarca de l’Alt Camp, per la seva banda, compta amb sis depuradores en servei que tracten les aigües residuals generades per més del 65% de la seva població.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: