Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Diversificació agrària, paisatge i sostenibilitat

El Parc Natural del Montsant, el Consell Comarcal de Priorat i l’Associació Prioritat organitzen una jornada sobre planificació territorial, desenvolupament local i gestió del paisatge, el proper 24 de novembre, a Falset

Experts debaten a Falset sobre diversificació agrària, paisatge i sostenibilitat Experts debaten a Falset sobre diversificació agrària, paisatge i sostenibilitat JOAN CAPDEVILA/ PN MONTSANT
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Novembre 2017 10:40

El Consell Comarcal del Priorat i el Parc natural de Montsant organitzen conjuntament amb l’Associació Prioritat la jornada divulgativa 'Diversificació agrària, paisatge i sostenibilitat' amb l’objectiu de fomentar la sostenibilitat i la conservació del paisatge dins la comarca. L’acte, que tindrà lloc el divendres 24 de novembre a Falset, servirà de punt de trobada per a agents i entitats que intervenen en la planificació territorial, per potenciar el desenvolupament econòmic en l’activitat agrària i la conservació de paisatge.

El programa inclou la presentació dels projectes i estudis que s’han realitzat durant el 2017 al Priorat. S’exposaran quines són les perspectives davant la creació d’un banc de terres comarcal i de la declaració del paisatge Priorat-Montsant-Siurana com a Patrimoni Mundial. També es farà una taula rodona que moderarà el periodista i escriptor Toni Orensanz, en què el públic podrà fer preguntes als ponents.

La jornada és gratuïta i requereix inscripció prèvia: per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o mitjançant el telèfon 977 827 310.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: