Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conveni entre l’Ajuntament i Torrecat per gestionar les 40 colònies de gats a Torredembarra

L’Ajuntament de Torredembarra subvencionarà les despeses d’esterilització i manteniment amb una ajuda de 2000 euros

Dos gats negres abandonats busquen una família d'acollida. De moment, fan vida en una colònia de Torredembarra Dos gats negres abandonats busquen una família d'acollida. De moment, fan vida en una colònia de Torredembarra TORRECAT
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 07 Desembre 2017 18:08

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Torredembarra ha aprovat un conveni de col•laboració amb l'Associació Torrecat per a subvencionar les despeses derivades de l'esterilització, manteniment i control dels gats a les colònies del municipi durant l'any 2017. L'ajuda acordada ha estat de 2000 euros, 500 euros més que els anys anteriors.

Actualment Torredembarra disposa de quaranta colònies controlades, situades principalment en zones limítrofes entre la trama urbana i la rural, en què viuen prop de 370 gats i estan gestionades directament per Torrecat. És responsabilitat dels ajuntaments recollir i controlar els animals abandonats, perduts o assilvestrats i també els animals salvatges urbans. A diferència dels gossos abandonats, en la major part dels casos els gats no són adoptats, per això la gestió dels gats abandonats se sol dur a terme a través de la gestió de les colònies. En aquest sentit, la Regidoria de Sostenibilitat regula l'autorització que permet alimentar gats de carrer en colònies controlades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: