Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Campanya amb ‘ecoaccions’ als comerços de Valls

La ciutat augmenta les seves accions de prevenció de residus durant la campanya comercial de Nadal

Presentació de la campanya 'X Nadal sóc especial' amb l'objectiu de posar en valor l’esforç i les bones pràctiques ambientals dels comerços Presentació de la campanya 'X Nadal sóc especial' amb l'objectiu de posar en valor l’esforç i les bones pràctiques ambientals dels comerços CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 14 Desembre 2017 16:38

‘X Nadal sóc especial’, aquest és el lema triat per la campanya de prevenció de residus que impulsa Medi Ambient de Valls amb la col·laboració de Comerç de Valls i que té com a objectiu posar en valor l’esforç i les bones pràctiques ambientals dels comerços de la ciutat amb ‘ecoaccions’ o petites actuacions de caràcter mediambiental que realitzen les botigues participants.

Les actuacions que s’estan duent a terme de moment són: un servei Barribicileta, per fer arribar la comanda a casa per part de Fruites Vicky, Casa Vida, Tocineria Queralt i Casa Montalà. També Cafès Lider ofereix un petit descompte als clients que portin el seu propi envàs de casa per comprar el cafè.

La campanya segueix evolucionant i en breus estan previstes noves accions d’alguns comerços, com El Racó del Vermut, que donarà una ampolla de vidre quan es compri vi a granel, i la de Maricel, que donarà bosses reutilitzables als clients. L’ajuntament preveu seguir augmentant el flux de comerços adherits per poder aconseguir una xarxa de ‘ecoaccions’ a la ciutat de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: