Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un acord permetrà controlar i cuidar les colònies de gats de la Bisbal del Penedès

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat un conveni de col·laboració amb la Coordinadora Felina per a la gestió ètica de colònies de gats

Colònia de gats a la Bisbal del Penedès Colònia de gats a la Bisbal del Penedès CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 01 Març 2018 18:23

La Junta de Govern local de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Plataforma Coordinadora Felina de Tarragona per a la gestió ètica de colònies de gats urbans dins del terme. L'acord preveu actuacions com capturar, esterilitzar (i marcar una de les orelles dels gats esterilitzats), vacunar i desparasitar els gats, amb la finalitat de controlar la població felina del municipi i vetllar per la seva salubritat, complint així amb la Llei de Protecció dels animals.

Amb aquesta col·laboració es mantindrà i reforçarà la relació entre la Regidoria de Medi Ambient i la Coordinadora Felina de Tarragona, un tracte que ja ha donat diversos fruits, entre ells l’acte públic adreçat a persones voluntàries que tinguin ganes de col·laborar en l’alimentació i cura de les colònies, que va tenir lloc el passat 15 de febrer.

Fruit d'aquesta relació, s’està afavorint la creació d’una associació d'alimentadors dels gats de les colònies de la Bisbal, amb la finalitat que les persones que en formin part disposin de formació i eines per gestionar les colònies felines i que, alhora, es puguin beneficiar de subvencions públiques adreçades a entitats. El conveni també preveu tirar endavant campanyes amb la finalitat de conscienciar la població sobre la presència de gats al carrer i el control de les colònies de gats ferals.

L’Ajuntament destinarà enguany 10.000€ per al projecte de gestió ètica de les colònies de gats al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: