Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'AV Tarragona Centre organitza un xerrada sobre els horts socials

La xerrada a càrrec de l'equip d'Horts Socials de la URV tindrà lloc aquest dijous 15 de març, a les 19h, a la Cooperativa Obrera

Els horts socials al centre urbà de la ciutat seran objecte d'una xerrada, aquest dijous, a la Cooperativa Obrera Els horts socials al centre urbà de la ciutat seran objecte d'una xerrada, aquest dijous, a la Cooperativa Obrera CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 15 Març 2018 08:24

L'associació de veïns Tarragona Centre organitza aquest dijous 15 de març, a les 19h, a la sala d'actes de la Cooperativa Obrera, al carrer Fortuny 23 de Tarragona, la xerrada 'Els horts socials', que anirà a càrrec de Susana Borràs i Clàudia Egea, membres de l'equip d'Horts Sociasl de la URV. 

En la xerrada es tractarà sobre la necessitat de trobar un equilibri sociambiental a la ciutat i s'explicarà l'experiència dels horts socials als campus de la URV per tal d'adaptar-la en altres zones de Tarragona, com el propi centre urbà.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: