Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La neu deixa gruixos de fins a 20 centímetres a Santa Coloma de Queralt

Cinc carreteres continuen tallades al conjunt de Catalunya i s'han aixecat les barreres als Túnels de Vallvidrera

Santa Coloma de Queralt i altres zones de la Baixa Segarra i la Conca de Barberà han aparegut aquest matí amb gruixos de neu importants Santa Coloma de Queralt i altres zones de la Baixa Segarra i la Conca de Barberà han aparegut aquest matí amb gruixos de neu importants TRIBUS DE LA SEGARRA
Medi Ambient ACN
Dimarts, 20 Març 2018 10:59

Els veïns de Santa Coloma de Queralt i d'altres punts de la Conca de Barberà i la Segarra han rebut l'arribada de la primavera en forma de neu. La nevada d'aquesta matinada en diversos punts de Catalunya ha deixat gruixos de fins a 20 centímetres de neu a Santa Coloma de Queralt, situat a 680 metres, 17 centímetres a Viu de Llevata (Alta Ribagorça), 15 a Sant Joan de l'Erm (Alt Urgell), 13 a l'Abadia de Montserrat i 12 a l'Observatori Fabra de Barcelona.

A la capital catalana, els gruixos han arribat fins als 25 centímetres al Tibidabo, en el què s'ha convertit en l'episodi més important a les cotes altes de la ciutat, mentre que a la resta la neu no ha arribat a agafar. La neu també ha fet presència en altres punts on no és habitual, com Castellterçol (Moianès), amb 9 centímetres, Moià (Moianès) i Teià (Maresme), amb 8, Olesa de Bonesvalls (Alt Penedès) amb 5 i Collbató (Baix Llobregat), amb 3, entre molts altres, segons el Servei Meteorològic de Catalunya. D'altra banda, segons Trànsit, cinc carreters continuen tallades i als Túnels de Vallvidrera s'han aixecat les barreres.

Les carreteres afectades són la BV-1415 a Cerdanyola del Vallès, la BV-1462 Barcelona, la BV-2425 Castellví de Rosanes, la GIV-4016 Toses-Planes i la GIV-5201 Viladrau, segons el Servei Català de Trànsit. A més cal circular amb cadenes a la C-142b, a l'accés al Pla de Beret, a la C-28 al Port de la Bonaigua, i a la BV-5114 a Fogars de Montclús.

D'altra banda, A les carreteres l’N-260, entre Sort i Ribera d’Urgellet, i C-37 al Pont d’Armentera, és obligatori circular-hi amb cadenes i s’ha restringit el pas als vehicles de 3a categoria.

Precaució a la C-16, a Sant Cugat del Vallès

La presència de neu o glaç a la calçada obliga els vehicles a circular amb precaució a la C-16, a l'altura de Sant Cugat, mentre que hi ha 16,5 quilòmetres de retencions entre Terrassa i Sant Cugat del Vallès. Per aquest motiu, s'ha optat per aixecar les barreres als Túnels de Vallvidrera en els dos sentits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: