Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès tala una vintena d'arbres podrits per culpa d'una poda incorrecta durant anys

L'Ajuntament assegura que hi havia risc de caiguda de branques i troncs

El tronc d'un arbre talat a la Bisbal del Penedès a causa de la podridura interior El tronc d'un arbre talat a la Bisbal del Penedès a causa de la podridura interior AJUNT. LA BISBAL DEL PENEDÈS
Medi Ambient ACN
Dimarts, 20 Març 2018 19:05

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha retirat aquest dimarts un total de 20 moreres de l'avinguda del Baix Penedès, una de les vies principals del poble. El motiu, segons ha detallat la regidora de Medi ambient, Leo Uceda, ha estat l'aparició d'un fong que ha podrit l'interior dels arbres fins el punt que hi havia risc de caiguda de branques i d'alguns troncs. Uceda ha apuntat que els arbres s'han fet malbé a causa d'una poda incorrecta i reiterada durant diversos anys, i ha destacat la importància de l'actuació, ja que es tracta d'una avinguda que uneix dos edificis d'una mateixa escola, de manera que és una zona molt transitada per vianants i cotxes.

El govern municipal ha assegurat que aquesta mateixa setmana la brigada municipal té previst restituir els arbres retirats per 20 moreres noves, si bé ha admès que aquesta és només la primera part d'una actuació prevista en tres fases. La regidora ha apuntat que en un termini de tres anys caldrà substituir tots els arbres, i ha detallat que la previsió és talar-ne una altra vintena al llarg del 2019 i retirar els exemplars restants de cara al 2020.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: