Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebra la Festa de l’Arbre amb alumnes de 1r d’ESO

La Festa de l'Arbre preveu avui la plantació de més de 80 espècies autòctones al Parc de Clarà

La Festa de l’Arbre aprofitarà per naturalitzar el Parc de Clarà de Torredembarra amb la plantació d'espècies autòctones La Festa de l’Arbre aprofitarà per naturalitzar el Parc de Clarà de Torredembarra amb la plantació d'espècies autòctones ANNA F. / AJUNT. TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Març 2018 08:34

La Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra, dins del programa anual d’educació ambiental, durà a terme tota una jornada dedicada a la plantada d’arbres amb la participació d’alumnes d’ESO dels dos instituts del municipi, que tindrà lloc aquest dimecress 21 de març, al parc de Clarà (a tocar de l’Institut Ramon de la Torre).

L’Associació Mediambiental la Sínia és l’encarregada de desenvolupar les activitats de la Festa de l’Arbre i compten amb la col·laboració de la Regidoria de Via Pública i Manteniment.

La Festa de l’Arbre s’aprofitarà, doncs, per naturalitzar el Parc de Clarà. S’ha previst plantar espècies autòctones: 10 freixes, 10 alzines, 1 garrofer i 30 unitats d’alocs i 30 de tamarius. La previsió és que hi participin 80 joves de 1r d’ESO de l’Institut Torredembarra i 120 joves de l’Institut Ramon de la Torre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: