Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona acull la jornada ‘Mercats Turístics Emissors’

L’objectiu és mostrar els actius ciutat per al turisme cultural

Imatge del Seminari de Tarragona, lloc on se celebrarà la jornada 'Mercats Turístics Emissors' Imatge del Seminari de Tarragona, lloc on se celebrarà la jornada 'Mercats Turístics Emissors' TARRAGONA FILM OFFICE
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Març 2017 11:33

El Patronat Municipal de Turisme i l’organisme internacional del Ministeri de Turisme, Turespaña, organitzen el dia 23 de març una jornada sobre els Mercats Turístics Emissors, al seminari de Tarragona. La trobada reunirà els màxims representants de les oficines internacionals de Turespaña, juntament amb el seu director, Manuel Butler, i amb les associacions hoteleres, apartaments i càmpings de Tarragona. La conferència té l’objectiu de mostrar els actius de la ciutat per al turisme cultural i conèixer estratègies de promoció i comercialització dirigides als mercats prioritaris.

La regidora de Turisme de Tarragona, Inmaculada Rodriguez, afirma que és “una jornada d’aquesta envergadura és essencial per detectar, fortaleses i oportunitats que ens permetin ser més forts com a destí turístic”. És la primera vegada que la localitat acull unes jornades d’aquesta dimensió i, segons Butler, “és una oportunitat històrica i privilegiada per a la projecció internacional de Tarragona”. Els dos es mostren convençuts que serà “profistosa” per a tot el sector turístic i comercial de la capital.

En aquesta trobada, estaran presents els directors de les oficines espanyoles de turisme a París, Londres, Frankfurt i la Haia, els quals exposaran la seva tasca d’anàlisis i promocionaran “informació valuosa” per identificar les principals tendències dels mercats emissors precisant els segments que tenen major pes estratègic. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: