Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El MNAT ofereix una visita teatralitzada a la Vil·la romana dels Munts

La primera visita es farà aquest dissabte, 1 de juliol, a les 19:30h, a la vil·la romana d'Altafulla

Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 29 Juny 2017 12:23


El proper dissabte, 1 de juliol, es podrà gaudir de nou de l’activitat ‘Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la’, a la Vil·la dels Munts, a Altafulla, que organitza el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. El mateix Caius, propietari de la Vil·la dels Munts i duumvir de la ciutat de Tàrraco al segle II, i la seva esposa Faustina faran d’amfitrions als visitants i obriran les portes de la seva vil3la perquè tots aquells que s’animin puguin visitar-la. Els personatges mostraran els aspectes més interessants i curiosos de la seva residència, com les estances, el seu funcionament, les tasques que es feien i el mode de vida en aquest entorn. Com a bons amfitrions, el Caius i la Faustina oferiran als seus convidats un aperitiu en què podran gaudir d’un vi amb mel i fruites, d’un refresc i de diversos productes de la terra.

L’activitat, que ja s’ha realitzat en altres ocasions, es tornarà a repetir els dies 15 i 29 de juliol i el 12 d’agost, a les 19:30h, i el 26 d’agost i el 9 de setembre, a les 19h. La visita es pot fer en català o castellà i té un preu de 8 euros per als adults, 5 euros per als nens (de 5 a 16 anys) i gratuït pels menors de 5 anys, que inclou l’entrada al jaciment, la visita i l’aperitiu. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé al telèfon 977 25 15 15. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: