Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

El turisme cultural al Priorat millora els registres del 2016

La cartoixa d'Escaladei va rebre prop de 2.400 visites el mes de juliol, un 15% més que l'any passat

La cartoixa d'Escaladei és una de les atraccions turístiques i culturals de la comarca del Priorat La cartoixa d'Escaladei és una de les atraccions turístiques i culturals de la comarca del Priorat ARXIU/ REUS DIGITAL.CAT
Turisme
Dimecres, 09 Agost 2017 08:42

El Consell Comarcal del Priorat certifica que el turisme cultural a la comarca va a l’alça. Així ho demostren les dades recollides per algunes dels seves principals atraccions durant el passat mes de juliol. En el cas de la cartoixa d’Escaladei, el mes de juliol va rebre prop de 2.400 visites, 15% més que en el mateix període del 2016, i al Museu de les Mines de Bellmunt l’augment va ser de la mateixa xifra, fins a 660 persones.

A més, també va augmentar l’afluència de turistes per a diferents activitats culturals que s’organitzen a la comarca, com les visites guiades a Siurana (que es fan el cap de setmana), que van vorejar les 250 persones, una cinquantena més que l’any passat. A més, enguany s’han posat en marxa les visites guiades a les pintures rupestres de Capçanes, per les quals entre els mesos de març i juliol van passar 370 visitants. “Les dades facilitades per l’oficina de turisme del Priorat posen en relleu que les propostes culturals són una opció molt demandada per les persones que venen a la comarca, ja siguin estrangeres o de l’Estat”, va indicar ahir el Consell Comarcal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: