Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comerç, restauració i serveis creen una xarxa d’establiments recomanats a Tarragona

Aquesta iniciativa anomenada Recommended compta amb la participació de 36 establiments de Tarragona que cobreixen necessitats de turisme familiar

L'Osteria del Lab és un dels establiments adherits a aquesta iniciativa L'Osteria del Lab és un dels establiments adherits a aquesta iniciativa CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Agost 2017 11:34

Empresaris del comerç, de la restauració i de serveis d’oci i cultura, juntament amb TarragonaSuites, han creat una xarxa d’establiments recomanats a la ciutat de Tarragona, anomenada Recommended, amb la finalitat d’oferir la millor experiència als visitants. La iniciativa, posada en marxa aquest estiu 2017, ja compta amb la participació de 36 establiments tarragonins que cobreixen les necessitats del turisme familiar durant la seva estada a Tarragona. Recommended oferirà avantatges als clients de TarragonaSuites, a través d’una targeta, que els permetrà accedir a ofertes i beneficis en els establiments adherits a la iniciativa.

Recommended respon a les necessitats plantejades pels clients dels apartaments turístics de TarragonaSuites, que aprofiten les seves estades a Tarragona per conèixer els principals espais d’interès de la ciutat, però també per fer shopping, gaudir de l’oferta d’oci, la cultura i de la gastronomia mediterrània. Amb aquesta acció, els establiments adherits a Recommended ofereixen una atenció preferencial als visitants de la ciutat que s’allotgen als apartaments de TarragonaSuites, ja sigui amb ofertes o promocions especials. Per accedir a aquests avantatges, els clients de TarragonaSuites hauran d’adquirir una targeta identificativa, amb la qual els turistes podran gaudir de promocions i ofertes en els establiments adherits pensades per a proporcionar una experiència única en la ciutat.

La targeta Recommended va acompanyada d'un plànol-guia dels carrers de Tarragona en el qual estan indicats els 36 establiments Recommended, així com els principals atractius de la ciutat.

Finalitat solidària

Recommended no només es beneficia el turisme familiar sinó que a més participa activament en una iniciativa solidària. La recaptació assolida a través de les targetes es destinarà cada any a una organització sense ànim de lucre de la zona. Així, els diners recaptats durant 2017 aniran a la delegació tarragonina de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: