Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'oferta nàutica d'Hermanos Guasch es presenta al Southampton Boat Show

Hermanos Guasch i Barcelona Charter, amb una base a la Costa Daurada, van participar en una de les fires de turisme nàutic més importants d'Europa

Empreses de nàutica del sud de Catalunya van ser presents al Southampton Boat Show Empreses de nàutica del sud de Catalunya van ser presents al Southampton Boat Show CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Setembre 2017 18:00

La presència d'empreses de nàutica del sud de Catalunya s'ha incrementat en la darrera edició del Southampton Boat Show, una de les fires especialitzades en turisme nàutic més importants d'Europa. El certamen va comptar amb la presència de la nàutica Hermanos Guasch, de l'Hospitalet de l'Infant, de PortBook Terres de l'Ebre, MDL MArinas, co-gestora de Sant Carles Marina, així com l'empresa de lloguer d'embarcacions Barcelona Charter, amb una de les seves bases a la Costa Daurada.

El Southampton Boat Show, que ha arribat a la seva 49 edició, va arribar la setmana passada amb prop de 500 expositors i 1.000 embarcacions, rebent a més de 106.000 visitants. La fira va ser escenari de la presentació del Portbook Terres de l’Ebre. Es tracta d'una guia molt visual, amb informació útil, mapes i fotos aèries sobre els ports del sud de Catalunya, des de Calafat (Ametlla de Mar, Baix Ebre) fins a Las Fuentes (Alcossebre, Baix Maestrat).

Amb la seva presència a Southampton, el grup Hermanos Guasch, concessionari oficial Beneteau, amplia el seu calendari de salons nàutics. La seu principal, a Hospitalet de l’Infant, és a 60 km de Sant Carles Marina. També compta amb oficines al Port Olímpic de Barcelona, a Segur de Calafell i al Club Nàutic Cambrils.

D'altra banda, la presentació del Portbook va ser acollida per l’estand del grup britànic MDL Marinas. El grup gestiona 22 ports esportius a Anglaterra, Itàlia i Catalunya. A més, comparteix la gestió del port de Sant Carles de la Ràpita.Inaugurat l’any 2008, Sant Carles Marina és el port més gran de la zona, a 90 milles nàutiques de Barcelona. Un enclavament d’alt interès natural i gastronòmic, marcat per el Delta del riu Ebre, just a mitja distància entre Barcelona, València i Balears.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: