Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Costa Cruceros portarà 39.000 passatgers a Tarragona el 2018

La companyia substituirà l'any vinent el creuer Costa neoRiviera, que enguany ha portat 29.000 visitants, pel Costa Victoria, amb capacitat per a 2.300 passatgers

El vaixell de creuer Costa Victoria té capacitat per a 2.300 passatgers, superior als 1.700 del Costa neoRiviera El vaixell de creuer Costa Victoria té capacitat per a 2.300 passatgers, superior als 1.700 del Costa neoRiviera FTP EDELMAN
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Setembre 2017 10:42

El Costa neoRiviera ha atracat al Port de Tarragona per última vegada aquest any. La companyia finalitza la seva temporada a Tarragona com a port base del Costa neoRiviera. En el seu itinerari per la Mediterrània occidental i al llarg de gairebé quatre mesos, 29.000 viatgers han embarcat o fet escala a aquesta ciudat. Gràcies l'èxit d'aquest any, el 2018 Costa Cruceros tornarà a Tarragona amb una oferta reforçada. La companyia italiana ha anunciat que començarà a operar el seu itinerari dedicat a les platges i la diversió de les Balears al juny i substituirà el Costa neoRiviera pel renovat Costa Victòria, un vaixell amb capacitat per a fins a 2.300 passatgers que partirà des de Tarragona en 17 ocasions, de manera que s'espera que uns 39.000 passatgers puguin visitar Tarragona i els seus voltants. D'aquesta manera, la companyia tanca una temporada d'èxit, la primera en què la ciutat es converteix en port base d'un dels seus itineraris, i confirma, a més, que tornarà a Tarragona el 2018 amb un increment del 34% en la seva oferta de places.

El Costa neoRiviera, que partia per primera vegada el passat 2 de juny des de Tarragona, ha atracat a la ciutat fins en 17 ocasions, permetent als seus passatgers gaudir del Ritme de les Balears, un dels itineraris més reconeguts de Costa Creuers pel Mediterrani Occidental . Fins avui, gairebé 29.000 passatgers han fet aquest itinerari amb l'oportunitat de gaudir de la ciutat, generant un impacte econòmic estimat de 2.200.000 euros. Gairebé un 70% dels passatgers que van optar per aquest itinerari, majoritàriament espanyols i italians, van desembarcar i van visitar Tarragona i els seus voltants. Molts d'ells van gaudir de la possibilitat de conèixer el patrimoni cultural artístic i natural de tota la regió, així com PortAventura World.

2018. Costa Victòria des de Tarragona

Arran dels bons resultats aconseguits en aquesta temporada i com a conseqüència de la positiva col·laboració amb les entitats locals i partners, la companyia tornarà a operar a partir de juny de 2018 des de Tarragona com a port base amb un increment de l'oferta. Així, Costa Cruceros oferirà aquest itinerari en 17 ocasions i amb la novetat de la incorporació d'un nou vaixell, el Costa Victòria, de major capacitat - 2.300 passatgers enfront d'uns 1.700 del Costa neoRiviera -. L'itinerari, que serà similar al operat el 2017, que incloïa Savona, Eivissa, Maó i Palma de Mallorca, tindrà com a principal novetat la substitució de Porto Torres per Olbia, destinació ubicat també a Sardenya. Amb aquesta modificació, la companyia ofereix als passatgers l'oportunitat de conèixer més a fons un dels enclavaments més exclusius i màgics de l'illa, la Costa Smeralda, situada a la seva costa nord.

L'arribada del Costa Victòria al Port de Tarragona demostra que Costa Cruceros segueix apostant per la ciutat. Així, Costa augmentarà l'oferta actual de llits en un 34%, el que suposarà que, a final d'any, fins a 39.000 passatgers, en trànsit o en fase d'embarcament, visitaran la ciutat el 2018 incrementant així el consegüent impacte econòmic a la zona .

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha donat les gràcies a tots els agents que han fet possible que el projecte de Costa Cruceros sigui una realitat, especialment als treballadors de l'Autoritat Portuària. També ha volgut "agrair a Costa Cruceros la confiança dipositada en Tarragona i la Costa Daurada", i ha mostrat la seva "satisfacció perquè la temporada vinent la companyia portarà més passatgers, substituint el creuer Costa neoRiviera pel Costa Victòria, amb una capacitat de 2.300 passatgers, superior al que està arribant aquesta temporada. D'aquesta manera, el Port de Tarragona continua contribuint a potenciar l'economia del territori ".

Per la seva banda, Raffaele D'Ambrosio, director general de Costa Cruceros per a Espanya i Portugal, ha declarat: "Començar a operar com a port base en una nova localització i fer que això es converteixi en un èxit ha estat una tasca de tots els implicats . Des de Costa donem les gràcies al Port de Tarragona, a totes les institucions i entitats que han col·laborat amb nosaltres, així com als agents de viatges, per la seva confiança i suport per fer d'aquest projecte una realitat. Estem ja preparats perquè el proper any, amb una oferta més àmplia de places, Tarragona segueixi posicionant-se com una de les destinacions de referència a la Mediterrània occidental ".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: