Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Costa Daurada preveu un 70% d'ocupació durant el pont del Pilar

Alguns establiments d'allotjament ja han tancat després de la temporada estival / Molts ho faran després del Pont

Un hotel de Salou Un hotel de Salou CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Octubre 2017 15:29

Els allotjaments turístics dels municipis del centre de la Costa Daurada es mostren satisfets pels resultats del mes de setembre. Així, el president de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), Eduard Farriol, ha informat que "al mes de setembre a Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda les pernoctacions han augmentat un 5%", segons dades facilitades per l’Observatori del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya.

Pel que fa a aquest proper pont del Pilar, Farriol apunta que “preveiem que el nivell d’ocupació estarà al voltant del 70%, tot i això, també estem a l'expectativa de les reserves de darrera hora". Actualment, alguns establiments turístics de la demarcació ja han tancat portes un cop finalitzada la temporada estival. Molts altres hotels, càmpings i apartaments ho faran, com cada any, passat el Pont.

L'ocupació prevista pel pont del Pilar al sector hoteler s'estima al voltant del 70%, més concretament seran el 75% dels hotels de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda els que obriran durant aquestes dates. Pel que fa als apartaments, Farriol afegeix que "s'augura una possible variació a la baixa respecte altres anys, però també pot ser donat que el Rally Costa Daurada s'ha avançat, això ha fet que alguns visitants ja hagin vingut abans".

Pel que fa als càmpings, els 10 de muntanya estaran oberts, mentre que els de costa, un 65%. Així, en total, aproximadament hi haurà obertes més del 70% de les places. Farriol apunta que l'ocupació al sector campista serà "bona, esperem fins a un 80% en bungalous i en parcel·la al voltant del 60%". En bungalous, majoritàriament s'hi allotgen famílies de proximitat. Mentre que en parcel·la, en càmpings de la costa, hi ha molt visitant internacional sènior, segons Farriol "aquests clients aprofiten el bon temps que encara fa i les tarifes de temporada baixa".

Incertesa política

Respecte a les possibles afectacions sobre el sector turístic de la Costa Daurada a causa de l'actual situació política, Farriol apunta que "qualsevol inestabilitat, ja sigui política, econòmica o social, mai és favorable per a cap destinació turística. Aquesta situació, a curt termini, segur que tindrà conseqüències, a llarg termini, tot és una incertesa". Tot i això ha matisat que "segurament les conseqüències que podem patir ara, a finals de temporada, no afectaran el global de l'any, però estem força preocupats per la temporada vinent".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: