Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova iniciativa turística al Penedès Marítim

La iniciativa de Calafell, Cunit i el Vendrell pretén donar a conèixer l'àmplia oferta turística existent més enllà de la de sol i platja

El Penedès Marítim promourà les platges però també l'oferta diferenciada de patrimoni i gastronomia de la zona El Penedès Marítim promourà les platges però també l'oferta diferenciada de patrimoni i gastronomia de la zona PENEDÈS MARÍTIM
Turisme Taempus
Dilluns, 16 Octubre 2017 13:31

Calafell, Cunit i el Vendrell, amb el suport de la Diputació de Barcelona, tiraran endavant un projecte de promoció turística conjunta amb l’objectiu de fer-se més visibles en el mercat internacional i estalviar i compartir despeses. L’aliança entre les tres ciutats més poblades del Baix Penedès es promocionarà sota la marca Penedès Marítim i vol reivindicar tota l’oferta de sol i platja que ofereixen les tres poblacions, així com la promoció dels recursos culturals i paisatgístics que proporcionen les vinyes. Les accions se centraran en campanyes publicitàries conjuntes per difondre tots aquests recursos, així com l’edició de publicacions turístiques conjuntes.

L’acord es posarà en marxa amb un pressupost molt discret –45.000 euros–, en espera de poder fer un balanç de l’experiència i determinar el retorn que té per a cada municipi. Dels 45.000 euros pressupostats, 15.000 els aportarà la Diputació de Tarragona, a través del Patronat de Turisme, 15.000 més l’Ajuntament del Vendrell, 10.000 el de Calafell i 5.000 el de Cunit.

Un dels primers ajuntaments a valorar aquesta iniciativa turística ha estat el de Calafell, en boca de la regidora del ram, Maite González (PP). “Compartir esforços i despeses ens permetrà molta més eficiència en la promoció turística”, ha assenyalat la regidora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: