Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Un 6% més de visites al Gaudí Centre de Reus

Altres equipaments, com el pavelló dels distingits de l'Institut Pere Mata, obtenen pitjors registres que l'any passat

El Gaudí Centre ha augmentat un 6% el nombre de visitants en relació a l'estiu de 2016 El Gaudí Centre ha augmentat un 6% el nombre de visitants en relació a l'estiu de 2016 REUSDIGITAL.CAT
Turisme
Dissabte, 21 Octubre 2017 15:39

El 30 de setembre passat es va donar per tancada la campanya turística Delícies d’estiu, impulsada des de l’Agència Reus Promoció amb l’objectiu d’atreure visites a Reus a partir “dels productes de proximitat, el comerç i el patrimoni modernista”, en paraules de la regidora de Promoció de la Ciutat, Montserrat Caelles.

Segons el consistori, la iniciativa ha donat un bon resultat, ja que s’ha registrat un increment del 6% en l’assistència al Gaudí Centre, amb 26.521 turistes i un “especial protagonisme” del públic rus i català. No obstant això, l’Institut Pere Mata ha tingut un descens de l’11% de visitants en comparació amb el 2016. També els establiments hotelers reusencs fan una valoració “positiva” de la temporada, segons Caelles. “Estem satisfets i continuem treballant segons l’establert en el nostre pla estratègic turístic”, afirma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: