Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Aeroport de Reus acull uns 6.600 passatgers al gener, un 30% menys que fa un any

Tot i això, les 745 operacions registrades són un 12,4% més que les del primer mes de l'any passat

Un avió de Ryanair al costat de la terminal de l'Aeroport de Reus. Imatge del 14 de desembre de 2017. (horitzontal) Un avió de Ryanair al costat de la terminal de l'Aeroport de Reus. Imatge del 14 de desembre de 2017. (horitzontal) ROGER SEGURA / ACN
Turisme ACN
Dilluns, 12 Febrer 2018 14:47

L’Aeroport de Reus ha tancat el mes de gener amb 6.612 passatgers, un 30,3% menys que el mateix mes de l’any passat. Segons les estadístiques fets públiques aquest dilluns, les instal·lacions del Baix Camp són les que han registrat el descens més acusat d’entre tots els aeroports de la xarxa d’Aena.

Malgrat aquestes dades negatives en plena temporada baixa, l’aeroport ve de superar la barrera del milió de passatgers durant el 2017. Per contra, al gener les instal·lacions reusenques han acollit un total de 745 operacions, entre aterratges i enlairaments, la qual cosa suposa un 12,4% més que fa un any.

Durant el primer mes de l’any, l’aeroport no ha registrat activitat de càrrega.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: