Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Costa Daurada intensifica la promoció arreu d’Europa

Al gener s'ha assistit a FITUR (Madrid); a la Fira de Nantes (França) i s'ha fet un roadshow per Alemanya / Al febrer s'ha promocionat la destinació als estats bàltics i a Shannon (Irlanda), a més d'un webinar al mercat rus

Al febrer la Costa Daurada s'ha promocionat als estats bàltics, a la fira Balttour de Riga (Letònia), amb l'objectiu de captar nous mercats Al febrer la Costa Daurada s'ha promocionat als estats bàltics, a la fira Balttour de Riga (Letònia), amb l'objectiu de captar nous mercats FEHT
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 15 Febrer 2018 17:44

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, així com PortAventura World han iniciat el 2018 intensificant la seva tasca de promoció internacional.

Durant el mes de gener s'ha assistit a FITUR (Madrid); a la Fira de Nantes (França) i s'ha fet un roadshow per diferents ciutats alemanyes. Al febrer s'ha promocionat la destinació als estats bàltics, més concretament a la fira Balttour a Riga (Letònia) i també a Shannon (Irlanda), a més d'un webinar al mercat rus. Pròximament s'anirà a la fira de Rennes (França) i es farà un workshop a ciutats de Bielorússia.

Campanya intensa de gener i febrer

Al mes de gener, es va fer un important desplegament a FITUR, la Fira Internacional de Turisme que es realitza a Madrid, on hi van anar 250.000 visitants. També es va assistir al Salon International Tourisme & Loisirs de Nantes (França) per on cada any passen més de 35.000 visitants, i es va realitzar un roadshow per agents de viatges alemanys a les ciutats de Leipzig, Bremen, Münster, Koblenz i Ulm, on hi van assistir uns 270 professionals alemanys. 

Durant el mes de febrer, la promoció també s'ha intensificat en mercats en creixement com els estats bàltics, amb la presència a la Fira Balttour (Riga), que va tenir lloc del 2 al 4 de febrer, el principal certamen turístic de Letònia i, per extensió, de tot el territori. Així mateix, s'ha assistit a una de les principals fires turístiques d'Irlanda, un país que aporta molts visitants a la Costa Daurada. En aquest cas, el 3 i 4 de febrer es va atendre un estand a la fira de Shannon, pel qual hi van passar unes 10.000 persones.

Pel que fa al mercat professional rus, s'ha realitzat un webinar que ha comptat amb 1.000 usuaris connectats. Durant aquest mes de febrer, els representants de la Costa Daurada també assistiran a les Fires de Turisme de Rennes (França) i realitzaran un workshop per les principals ciutats de Bielorússia, on hi ha prevista l'assistència de més de 200 agents de viatge d'aquest país.

El president de la Federació Empresarial d'Hosteleria i Turisme (FEHT), Eduard Farriol, valora "molt positivament" tota aquesta gran tasca que s'està fent per promocionar Salou, Cambrils i Vila-seca-la Pineda. Tal com
assegura "repetim la presència en algunes fires internacionals, perquè veiem que ens estan aportant resultats interessants, però alhora apostem per noves iniciatives directes amb roadshows o workshops amb agents de viatge". Workshop per a agents de viatge a Alemanya.

Per la seva banda, el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, ha afirmat que "fins al maig, la FEHT i els Patronats de Turisme, conjuntament, fem un important esforç per ser presents en països com França, Regne Unit o Irlanda, ja que volem fidelitzar els visitants", però afegeix que "també cal que cerquem nous mercats com el dels estats bàltics o els països de l'Europa de l'Est". En aquest sentit, matisa que "enguany farem una dedicació especial al mercat alemany; és molt proper a la Costa Daurada, però sempre ha costat que ens visitin".

Estand a la fira Balttour de Riga

De cara als mesos vinents ja estan previstes moltes altres accions, com són l'assistència a la principal fira turística d'Alemanya, l'ITB que se celebra a Berlín; roadshows per diferents ciutats de Rússia, Ucraïna i d'Alemanya, i alguns workshops per a professionals en algunes ciutats espanyoles.

Aquestes accions de promoció s'emmarquen dins el pla de promoció turística de la Costa Daurada i els municipis de Cambrils, Salou i Vila-seca, la Pineda, finançat pels recursos generats per l’impost a les pernoctacions en establiments reglats.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: