Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls dona nous passos per a la recuperació de les muralles medievals

Una arquitecta treballa en l'estudi arquitectònic del tram de muralla de Sant Francesc, del segle XIV, comprès entre els carrers de Sant Francesc, Sant Antoni i Sant Sebastià

L'Ajuntament ha adquirit la majoria de finques de les cases situades entre la muralla i el carrer de Sant Francesc per a la recuperació futura de la muralla L'Ajuntament ha adquirit la majoria de finques de les cases situades entre la muralla i el carrer de Sant Francesc per a la recuperació futura de la muralla CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Agost 2017 16:15

L'Ajuntament de Valls va aprovar en Junta de Govern Local la contractació de l’arquitecta Sònia Roca per a la redacció de l’estudi arquitectònic del tram de la muralla de Sant Francesc comprès entre els carrers de Sant Francesc, Sant Antoni i Sant Sebastià. En aquest tram, l’Ajuntament ha adquirit gairebé la totalitat de les finques per tal -d’acord amb el que preveu el Pla de Millora Urbana del Barri Antic-, crear un espai lliure com a nova entrada al Barri Antic per aquesta zona de la ciutat i, a la vegada, recuperar les restes de l’antiga muralla medieval que dataria del segle XIV.

D’altra banda, també relacionat amb els passos que s’estan efectuant per a la recuperació de les muralles de la ciutat, la Junta de Govern també va acordar contractar Roca per la redacció de documentació descriptiva i justificativa necessària per presentar el projecte al programa de l’1,5% Cultural del Ministeri de Foment. L’Ajuntament té intenció de presentar el projecte a aquest programa, en concret per a la recuperació del tram comprès entre els carrers Muralla de Sant Antoni, Tomàs Caylà i del Mur.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: