Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acord per fer restauracions a les esglésies de Sant Joan i del Carme de Valls

Els convenis regulen la primera fase de la restauració de l'església de Sant Joan i la rehabilitació de la teulada del creuer dret de l'església del Carme

L'alcalde de Valls, Albert Batet, amb el rector de les parròquies de Sant Joan, Sant Antoni i del Carme, Josep Bofarull L'alcalde de Valls, Albert Batet, amb el rector de les parròquies de Sant Joan, Sant Antoni i del Carme, Josep Bofarull CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 14 Setembre 2017 16:21

Josep Bofarull, rector de les parròquies de Sant Joan, Sant Antoni i del Carme, i l’alcalde de Valls, Albert Batet, han signat avui els convenis que regulen la concessió de subvencions per diferents obres de restauració. A l’acte, també hi ha assistit Joan Àguila que en els propers dies substituirà com a rector a Josep Bofarull al capdavant d’aquestes parròquies de Valls.

En concret, els convenis regulen, en primer lloc, la concessió d’una subvenció de 10.000 euros com a col·laboració municipal a la primera fase dels treballs de restauració de l’església de Sant Joan. El segon conveni estableix una subvenció de 30.000 euros, en aquest cas per a la rehabilitació de la teulada del creuer dret de l’església del Carme, així com la teulada annexa a la capella del santíssim del mateix temple.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: