Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà obre el cicle 'Ni dinosaures ni humans"

El MCCB proposa un conjunt d'activitats per redescobrir 250 milions d'anys enrere a les Muntanyes de Prades

Les activitats estan promogudes pel Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) Les activitats estan promogudes pel Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) CEDIDA
Patrimoni Josep Cartanyà
Dissabte, 23 Setembre 2017 11:43

Una conferència a càrrec de Joan Cartanyà obrirà aquest dissabte 23 de setembre, a les 19h, el cicle 'Ni dinosaures ni humans', que organitza aquest mes el Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB). L'endemà diumenge 24, tindrà lloc una sortida a un jaciment situat prop del Pinetell, nucli del terme de Montblanc per conèixer com treballen els paleontòlegs per descobrir restes fòssils. Cal fer les reserves als telèfons 977 862 177 o al 696718135 per assistir a aquesta sortida organitzada pel Centre d'Història Natural de la Conca de Barberà.

D'altra banda, del 30 de setembre al 29 d'octubre, es podrà visitar l'exposició 'Ceràmiques', de Marta-Batalla Vidal, que neixen de la seva fascinació per la ceràmica neolítica i per les pintures prehistòriques. Es caracteritzen per estar modelades amb tècniques d’elaboració ancestrals totalment manuals, decorades amb esgrafiats i terres sigil·lates i cuites en cuita de fum o pit-firing. Cada una es una peça única i irrepetible.

Finalment, el proper 30 de setembre, s'organitzarà la ruta 'Bruixes a Montblanc: seguint la pista de Malet'. A través d'aquesta ruta teatralitzada, es poden seguir els passos de Joan Malet a la vila medieval de meitats del segle XVI i com la seva societat es va comportar respecte el caçador i les seves preses. El reputat caçador de bruixes acabava d'arribar a la vila de Montblanc amb la missió de caçar-ne a totes les que pugui. Davant la situació, algunes montblanquines fugirien per tal de salvar-se dels atacs de Malet.

L'activitat és apte per a tots els públics, té una durada de 50 minuts i sortiran dos torns, a les 19h i a les 20:30h, des de la plaça de Sant Francesc. El preu de la sortida és de 3 euros. Per a més informació i reserves (30 places per torn, cal adreçar-se al MCCB: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 977 860 349.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: