Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Reus celebra el primer simposi Domènech i Montaner a l’octubre

Les inscripcions, encara obertes, es poden fer per telèfon i en línia

Interior de l'Institut Pere Mata de Reus, de Domènech i Montaner, una de les joies del patrimoni modernista reusenc Interior de l'Institut Pere Mata de Reus, de Domènech i Montaner, una de les joies del patrimoni modernista reusenc CEDIDA
Patrimoni
Dilluns, 25 Setembre 2017 11:03

La primera edició del simposi Domènech i Montaner, que es farà a Reus el 6 i 7 d’octubre, continua amb el període d’inscripcions obert. Aquesta serà la primera activitat que organitzen el centre d’estudis Domènech i Montaner i la fundació Domènech i Montaner en col·laboració amb l’Agència Reus Promoció i l’Ajuntament de Reus. Aquestes institucions, juntament amb els consistoris de Barcelona i Canet de Mar, són els impulsors de la taula Domènech i Montaner, un fòrum de treball per estudiar i difondre l’obra i la vida de l’arquitecte, que va deixar a Reus alguna de les obres més importants de la seva trajectòria professional.

El simposi dels dies 6 i 7 d’octubre es farà al Centre de Lectura de Reus i s’inclou en la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017. Les inscripcions es poden fer per telèfon 977 01 06 70 o bé a través del web www.cedim.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: