Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UGT lluitarà per salvar els llocs de treball de Bic Graphic

El situació de la plantilla de l'empresa de serigrafia ha estat un dels temes abordats per l'assemblea de delegats sindicals al Camp de Tarragona celebrada avui a Bonavista

L'assemblea de delegats de la UGT del Camp de Tarragona s'ha reunit avui al centre cívic de Bonavista L'assemblea de delegats de la UGT del Camp de Tarragona s'ha reunit avui al centre cívic de Bonavista JOSEP CARTANYÀ
Societat Josep Cartanyà
Dijous, 20 abril 2017 18:04

L’assemblea de delegats de la UGT al Camp de Tarragona celebrada aquest matí al centre cívic de Bonavista, a Tarragona, ha posat el focus d’atenció en les negociacions sobre el futur de la plantilla de l’empresa Bic Graphic, que té 380 treballadors a la planta de producció de Tarragona i 33 al centre de manteniment de la Granada (Alt Penedès). El secretari general de la UGT al Camp de Tarragona, Joan Llort, ha afirmat: “Lluitarem per mantenir tots els llocs de treball i, si se’n perd algun, que es faci una prejubilació o recol·locació”.

El sindicat ha anunciat que aquest divendres rebran tota la documentació referent al “pla de viabilitat” de l’empresa i coneixeran quin és el grau d’afectació de la plantilla. L’assemblea, on hi han assistit unes 200 persones, ha comptat amb la presència del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, que s'ha mostrat més optimista pel futur dels treballadors de la planta de Tarragona que els de la factoria de la Granada.

Ros també ha anunciat que el Primer de Maig d'enguany ha de servir perquè aflori al carrer que les cases no han sortit de la crisi: “Les nostres nòmines estan entre malament i molt malament, quan els comptes de resultats de les empreses estan entre bé i molt bé”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: