Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentració per demanar més personal i recursos pel CAP La Granja

Els treballadors exigeixen a Salut que faci efectiva la partida addicional de 165.000 euros anunciada per Comín

Els treballadors del CAP La Granja s'han concentrat avui per demanar més recursos humans assistencials Els treballadors del CAP La Granja s'han concentrat avui per demanar més recursos humans assistencials JUDIT FERNÀNDEZ/ EL PUNT AVUI
Societat Josep Cartanyà
Dimecres, 28 Juny 2017 17:58

Una cinquantena de treballadors del CAP La Granja- Torreforta s’han concentrat aquest migdia davant les portes del centre per demanar al Departament de Salut que faci efectiva la partida addicional assignada al CAP tarragoní, de 165.372 euros, anunciada pel conseller Antoni Comín, el passat 11 d’abril.

El portaveu dels treballadors, Ferran Aiximeno (CCOO), ha lamentat que encara no s’hagi aplicat: “La sorpresa és que no arriben aquests diners que han de servir per contractar personal de suport i per fer salut comunitària”. Els treballadors han fet lectura d’un manifest en què es recordaven les mancances que té el centre mèdic i que qüestionava el gerent territorial de l’ICS a Tarragona, Rafael Gracia. Durant la concentració s'ha demanat la dimissió del gerent.

Cal recordar que l’Institut Català de la Salut (ICS) va comunicar el passat 7 de juny a la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) que, a partir de juliol, es millorarien els recursos humans i materials. Un d’aquests, el sistema de classificació de visites que s’implantarà al CAP La Granja, va ser criticat pels treballadors, que afirmen que no ha reduït les llistes d’espera a l’Àrea Metropolitana nord, on ja s’ha aplicat.

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona també ha donat suport a la concentració dels treballadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: