Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els serveis de Protecció Civil de Tarragona augmenten un 69%

Actualment, el cos està format per una seixantena de voluntaris

Voluntaris de Protecció Civil Voluntaris de Protecció Civil CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 27 Juliol 2017 18:48

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona ha fet balanç avui de les actuacions corresponents a l’any 2016 i el primer semestre d’enguany. Segons es desprèn d’aquestes dades, els voluntaris han fet un 69% més d’actuacions durant el primer semestre del 2017, en comparació amb el mateix període de l’any anterior. Pel que fa a serveis d’hores i quilometratge, el juliol ha estat la punta del semestre. Actualment el cos de Protecció Civil està format per una seixantena de persones formades per protegir de danys i perills a la ciutadania, de qualsevol causa natural o no, que derivés en calamitat pública.

Els voluntaris estan presents en esdeveniments importants com el Concurs Internacional de Focs Artificials, les festes de Sant Magí i de Santa Tecla, en esdeveniments esportius i el Plaseqta, entre d’altres. Per ser voluntari, només es requereix tenir més de 18 anys i menys de 65.

A l’hora de fer balanç, la regidora de Protecció Civil de Tarragona, Begoña Floria, ha destacat la importància de la tasca dels voluntaris des de la seva fundació, l’any 1994: “L’AVPC de Tarragona és de les més antigues i de les més grans de Catalunya, amb un reglament específic de la Generalitat, forma part de la xarxa 112 i està coordinada per la mateixa freqüència amb els Mossos, la Guàrdia Urbana i altres cossos policials i de rescat”.

Protecció Civil de Tarragona cobreix diferents tipologia de serveis en funció de la localització i tipus: Tarragona, Bombers, Nàstic, La Canonja, el Catllar, el Port de Tarragona i d’altres. Destacar la millora del parc mòbil: a l’ ambulància medicalitzada, cal afegir-hi dues motos sanitàries equipades amb desfibril•lador i el suport d’un vehicle d’atenció mèdica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: