Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Querella de Montblanc contra Foment per l’aturada de l’A-27

L'alcalde vincula els darrers accidents mortals en algunes carreteres a l'aturada de les obres de l'autovia A-27 entre Valls i Montblanc

Josep Andreu, acompanyat de l'advocat, ahir al matí, a l'entrada dels jutjats de Valls Josep Andreu, acompanyat de l'advocat, ahir al matí, a l'entrada dels jutjats de Valls ACN
Societat El Punt Avui
Dissabte, 29 Juliol 2017 08:37

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, va presentar formalment davant dels jutjats de Valls una querella contra diversos càrrecs del Ministeri de Foment en què es vincula els darrers accidents mortals en algunes carreteres amb l’aturada de les obres de l’autovia A-27 entre Valls i Montblanc.

En concret, l’escrit presentat per Andreu es dirigeix contra Lluís Bonet, cap de la demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, i contra Ramon Juanola, encarregat de l’àrea de Planejament, Projectes i Obres del Ministeri de Foment. Segons la denúncia, el retard en el tram del túnel del coll de Lilla –que és la gran part del tram pendent entre Valls i Montblanc– provoca que tot el trànsit pesant hagi d’optar per vies alternatives que no estan preparades per al pas d’aquest tipus de vehicles. En aquest sentit, en la querella es considera que això està provocant un elevat nombre d’accidents, amb un balanç en els darrers dos mesos de sis persones mortes i onze de ferides.

Andreu, que diumenge va liderar una manifestació també per denunciar aquest fet, va anunciar que repetirà la querella amb cada nova mort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: