Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La família del manter mort a Salou el 2015 vol reobrir el cas

Segons el germà de la víctima, Ibrahima Sylla, tenen proves que la mort del manté s'hauria produït una hora abans del que es va dir oficialment

Una vintena de persones van participar ahir en l'acte d'homenatge en el segon aniversari de la mort de Sylla Una vintena de persones van participar ahir en l'acte d'homenatge en el segon aniversari de la mort de Sylla AZAHARA PALOMARES/ EL PUNT AVUI
Societat Azahara Palomares / El Punt Avui
Dissabte, 12 Agost 2017 08:22

La família de Mor Sylla, el venedor de top manta que va morir el 2015 a Salou en caure del balcó durant una operació dels Mossos d’Esquadra, està treballant amb SOS Racisme per reobrir la investigació sobre el cas. Els familiars, que ahir van organitzar un acte d’homenatge en complir-se dos anys dels fets, van presentar l’any passat una reclamació patrimonial a la direcció general de la policia per rebre una indemnització en considerar que la caiguda de l’home havia estat provocada per l’actuació policial. Els fets van generar ara fa dos anys uns greus aldarulls a Salou per la protesta de part de la comunitat senegalesa.

Segons va detallar el germà de la víctima, Ibrahima Sylla, tenen proves que la mort del manter s’hauria produït una hora abans del que es va dir oficialment, cap a les cinc de la matinada; per tant, “els testimonis protegits van mentir davant del jutge”, segons Sylla, ja que el bar on, teòricament, eren en el moment dels fets encara no havia obert. La investigació penal del cas es va arxivar el febrer del 2016, però el bufet de SOS Racisme estudia presentar un recurs de cassació al Tribunal Suprem.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: