Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El problema d'accessos del Mercadet de Bonavista arriba al rei

El propietari del bar Los Pilares envia centenars de cartes a diputats de Catalunya i Espanya i, fins i tot al rei Felip VI, denunciant la problemàtica d'accessos i seguretat del Mercadet dels Diumenges

Les cartes que el propietari del bar de Bonavista (Tarragona) ha enviat als reis d'Espanya demanant-los ajuda Les cartes que el propietari del bar de Bonavista (Tarragona) ha enviat als reis d'Espanya demanant-los ajuda CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Agost 2017 10:48

Juan Antonio Heredia, el propietari del bar de Bonavista que es va queixar perquè les furgonetes li tapaven l'accés al local quan se celebra el Mercadet dels diumenges, ha enviat centenars de cartes tot denunciant la problemàtica a diputats i partits polítics del Parlament de Catalunya, el Congrés dels Diputats i, fins i tot, al Rei Felip VI la Reina Leticia, tot denunciant aquesta problemàtica. Heredia diu que l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, no fa cas a les seves demandes i "em dona a mi la culpa del problema, tan sols perquè jo sóc el que es queixa".

Heredia insisteix en aclarir que "és fals que el problema amb el Mercadet de Bonavista sigui un tema particular meu". En aquest sentit, reivindica un problema de seguretat que té el Mercadet en general i demana a l'Ajuntament que redacti un pla de protecció i un protocol d'emergència i d'accessos. El propietari del local posa en dubte que el Mercadet compleixi amb totes les normes contra incendis i seguretat viària, com va assegurar recentment la regidora i presidenta d'Espimsa, Elvira Ferrando. El propietari de Los Pilares conclou que el problema "no es vol solucionar" i creu que al darrera de tot plegat s'hi amaguen "interessos obscurs i ocults".

Per tot això, Heredia mourà cel i terra per aconseguir la millora d'accesos i de seguretat del mercadet. Ans al contrari, el propietari del bar diu que haurà de baixar la persiana per tots els problemes que li ocasiona la celebració del Mercat dels Diumenges, dia en què s'apropen més visitants al barri tarragoní de Bonavista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: