Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arran Valls condemna el racisme, la xenofòbia i l’odi derivat dels atemptats

L’organització juvenil mostra també el seu rebuig pels atacs terroristes a través d’un comunicat

Arran Valls ha penjat pancartes arreu de la vila per reivindicar la seva oposició al racisme i la xenofòbia Arran Valls ha penjat pancartes arreu de la vila per reivindicar la seva oposició al racisme i la xenofòbia CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Agost 2017 11:40

Arran Valls deixa clar que no retrocediran “davant del discurs de l’odi, el racisme i la xenofòbia que el feixisme ha intentat alimentar aquests dies”. L’organització juvenil assegura que continuaran als carrers per “esborrar la xacra feixista de les nostres viles fins a l’últim rastre”. Després dels atemptats patits a Barcelona i Cambrils, Arran els condemna i assegura que no cediran “davant de la mort i el terror, ni de la por que s’intenta imposar”.

“Hem vist la cara més fosca del fonamentalisme religiós”, defensa Arran, “una conseqüència terrible –continuen– de l’imperialisme que durant anys s’ha perpetrat a l’Orient”. Tot i això, l’organització també condemna l’odi que s’ha derivat arran dels atemptats, com el racisme i la xenofòbia. Arran Valls se solidaritza amb les víctimes dels atemptats, però també mostra el seu suport a “les víctimes de l’imperialisme i el capitalisme salvatge”. L’organització sentencia dient que a Valls “no hi ha lloc pel racisme, ni la islamofòbia, ni per cap forma de feixisme”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: