Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els estudiants de la URV es manifesten en defensa de la democràcia i els drets fonamentals

El Consell d'Estudiants ha convocat una vaga per avui

Els manifestants entrant al campus Sescelades, on han arribat provinents del campus Catalunya Els manifestants entrant al campus Sescelades, on han arribat provinents del campus Catalunya URV
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 22 Setembre 2017 16:26

Un centenar d’estudiants s’han manifestat aquest matí a Tarragona en un recorregut entre el campus Catalunya i el campus Sescelades com a protesta per les actuacions coercitives que s’estan duent a terme contra persones i institucions catalanes i en defensa de la democràcia.

Des del Consell d’Estudiants de la URV s’havia convocat vaga d’estudiants per aquest divendres 22 de setembre de 2017. En el comunicat emès hi expliquen: “Hem pres aquesta decisió degut als fets ocorreguts el dia 20 del mateix, ja que considerem inadmissibles les vulneracions de drets fonamentals que han tingut lloc en els últims dies, ja que aquest el nostre Consell s’ha mostrat i es mostrarà sempre a favor de la defensa de la democràcia, el dret a decidir i la defensa de drets bàsics". El Consell ha fet una crida a tots els estudiants de la URV a la vaga en mostra "de suport cap a les institucions catalanes i la prevalença dels valors democràtics que semblen haver estat oblidats en aquests dies”.

D'altra banda, les universitats i els centres de recerca també han denunciat el bloqueig econòmic del Ministeri d’Hisenda. Així ho han expressat en un comunicat conjunt en el qual també alerten que aquest fet posa en risc l’activitat acadèmica i de recerca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: