Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La residència d’avis d'Horts de Miró de Reus obrirà enguany

L'equipament tindrà 24 places inicials en una de les plantes que disposarà de 29 llits, 12 habiacions dobles i 5 individuals

La regidora de Benestar Social de Reus, Montserrat Vilella, ha donat més detalls sobre l'obertura de la residència La regidora de Benestar Social de Reus, Montserrat Vilella, ha donat més detalls sobre l'obertura de la residència CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 19 Octubre 2017 19:17

L’Ajuntament de Reus obrirà abans de final d’any la residència d’avis Horts de Miró, de titularitat municipal. La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, ho ha anunciat aquest dijous una vegada el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va confirmar ahir que la Generalitat finançarà 24 places perquè aquest centre —acabat de construir el 2012— pugui iniciar la seva activitat.

El centre, ocupa la segona, tercera i quarta planta de l’edifici situat entre els carrers Maria Antònia París i Aiguanova i disposa de 34 habitacions (58 llits), 17 habitacions per planta, de les quals 12 són dobles i 5 individuals. A més acull 20 places de centre de dia. A la planta baixa de l’edifici hi trobem el Centre d’Atenció Primària Horts de Miró Inicialment s’obriran 24 places col·laboradores i 5 de privades. Les 24 places estaran situades en una de les plantes que disposa de 29 llits, 12 habitacions dobles i 5 individuals.

L’obertura de la residència i del centre de dia comportarà la contractació d’una vintena de professionals de diferents especialitats, tant d’atenció directa (Gerocultors, Treball social, Educador social Terapeuta ocupacional Psicòleg Infermeria, Fisioteràpia, Servei Mèdic) com d’atenció indirecta (Neteja, Cuina, Bugaderia, Manteniment, Porteria i Direcció).

Descripció de l’edifici

Al soterrani hi ha els serveis generals de l’edifici com cuina, bugaderia, magatzem general, vestidors de personal i sales d’instal·lacions. A la planta baixa s’hi troba l’accés principal de la residència. A la segona planta tenim el menjador general de la residència, la sala d’estar del centre i serveis específics com són les sales de podologia, perruqueria, sala de gimnàs, sala de teràpia ocupacional i vestidors dels usuaris del centre de dia. A les plantes tercera i quarta, que són iguals, hi ha les habitacions dels residents, sala d’estar i de bany assistit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: