Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La síndrome de Down ocupa PortAventura World en una festa per una societat diversa i inclusiva

‘Fent Amics amb Down Catalunya’ omple amb 4.000 persones la novena edició

Final de l'acte de benvinguda al Gran Teatre Imperial de la Xina Final de l'acte de benvinguda al Gran Teatre Imperial de la Xina FUNDACIÓ PORT AVENTURA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Octubre 2017 19:59

Més de 4.000 persones han omplert avui PortAventura World per compartir una nova jornada del 'Fent Amics' al costat de centenars de nens, joves i adults amb síndrome de Down arribats de tot Catalunya i del País Valencià. “Aquí ens sentim com a casa, perquè és un parc inclusiu on tothom pot participar en un munt d’activitats, tan de bo cada cop hi hagi més llocs on la diversitat s’entengui com allò que ens enriqueix i no com un problema”, ha dit en l’acte de benvinguda Pilar Sanjuán, presidenta de Down Catalunya.

El periodista de TV3 Xavier Graset i la jove de Down Tarragona, Laura Mitjans, han tornat a ser els encarregats de conduir l’acte, en el qual també han intervingut el president de la Fundació Port Aventura, Ramon Marsal i la presidenta de la Fundació MRW, Josefina Domènech. “Per la Fundació Port Aventura és un goig poder comptar amb aquest esdeveniment perquè volem estar molt a prop del tercer sector en tots els seus àmbits”, ha subratllat Marsal. “Aquesta jornada és un gran exemple de convivència i integració, que són dos dels objectius de la Fundació MRW”, ha dit Domènech.

Com en edicions anteriors, l’acte s’ha obert amb l’actuació Western Aventura, del grup de ball Down Wapacha Team, format per ballarins professionals i joves de Down Tarragona, i que tots tres oradors han posat com a exemple d’inclusió i de exhibició de capacitats, i s’ha tancat amb el fabulós espectacle Halloween Kingdom, a càrrec de la companyia de ball de Port Aventura World.

Aquesta trobada, eminentment lúdica i convivencial, l’organitzen des de fa nou anys Down Catalunya i la Fundació Port Aventura, i compta amb el patrocini de la Fundació Invest for Children i IB Inmobiliaria, a més de la participació d’una cinquantena de voluntaris, entre els que aporten les entitats de Down Catalunya i els de la Federació d’Associacions de Voluntaris de La Caixa. Per a la distribució i venda d’entrades, aquest any Down Catalunya ha tornat a comptar amb la col·laboració de la cadena de sabateries Querol i de l’empresa de missatgeria MRW. Una part del preu de les entrades venudes avui es destina a Down Catalunya i les seves set entitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: