Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 703

Un miler de persones donen suport als reusencs denunciats per la policia

La policia espanyola ha denunciat l'alcalde, sis regidors, bombers i membres d'entitats per un presumpte delicte "d'incitació a l'odi, coacció i malversació de fons"

Lectura del manifest, davant un miler de persones Lectura del manifest, davant un miler de persones FABIÁN ACIDRES
Societat
Dissabte, 11 Novembre 2017 10:20

Prop d'un miler de ciutadans de Reus s'han concentrat, aquest divendres, al vespre, al Mercadal per protestar contra la denúncia interposada per la policia espanyola contra l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, sis regidors -Noemí Llauradó, Jordi Cervera, Montserrat Vilella, Oriol Ciurana, Marta Llorens i Mariona Quadrada-, membres del cos dels Bombers del municipi i de la societat civil reusenca. En total, 14 persones imputades per un presumpte delicte d'incitació a l'odi, coacció i malversació de fons.

Durant la concentració s'ha llegit un manifest, sota la presència d'una pancarta en suport dels encausats amb la consigna 'Aturem la repressió. Som República'. L'acte ha finalitzat amb crits de "llibertat' i amb el cant d'Els Segadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: