Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La candidatura de Junts per Catalunya a Tarragona visita la Fira agrícola i industrial de Sarral

Eusebi Campdepadrós i Teresa Pallarès, acompanyats per l’alcalde Josep Amill, han visitat també la Vinícola de Sarral i una exposició d’alabastre

Els candidats de Junts per Catalunya han visitat la Fira agrícola i industrial de Sarral, acompanyats de l'alcalde, Josep Amill. Els candidats de Junts per Catalunya han visitat la Fira agrícola i industrial de Sarral, acompanyats de l'alcalde, Josep Amill. CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 08 Desembre 2017 15:15

La candidatura de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona, encapçalada pels dos primers membres de la llista, Eusebi Campdepadrós i Teresa Pallarès, ha visitat aquest matí la Fira agrícola i industrial de Sarral, acompanyant a l’alcalde Josep Amill. També hi han assistit Esther Flubacher (número 6 per Tarragona), Marc Rovira (número 11) i Dolors Sabaté (número 13).

Els membres de la candidatura han participat a l’esmorzar del firaire per, tot seguit, dirigir-se a la Cooperativa Vinícola de Sarral-Celler Portell, una de les més antigues del país (els seus orígens es remunten al 1907) i una de les més grans. Com a cooperativa integrant de les anomenades catedrals del vi, la Vinícola de Sarral “és una mostra d’una extraordinària tenacitat i visió empresarial, així com de capacitat de lideratge, amb un gran passat i present, i un millor futur”, ha remarcat Campdepadrós.

La visita ha continuat amb un passeig per la Fira on molts dels participants preguntaven al candidat per la situació del President Puigdemont i la necessitat de que torni, juntament amb la resta de membres a l’exili i els que encara romanen a presó, per tal de restituir les institucions catalanes i acabar amb el 155.

Al final de la visita, els membres de la candidatura han pogut assistir a la demostració d’un artesà de l’alabastre i visitar una exposició, i agafar forces de nou amb un tast de vins i degustació de pastissets que elabora Europastry a Sarral, empresa que s’ha convertit en una de les capdavanteres a nivell estatal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: