Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un miler de joves aprenen a salvar vides a Calafell

Durant la jornada de dissabte es van realitzar diverses activitats de Primers Auxilis al Nou Camp Municipal de Calafell

Els nens i nenes van practicar a Calafell tallers de Primers Auxilis amb monitors de la Creu Roja Els nens i nenes van practicar a Calafell tallers de Primers Auxilis amb monitors de la Creu Roja CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Desembre 2017 10:45

La Mutualitat Catalana de Futbolistes ha organitzat una sèrie de tallers de Primers Auxilis amb monitors de la Creu Roja i prop de mil joves han participat en aquestes jornades realitzant els següents cursos: Suport Vital Bàsic i Desfibril·lador Extern Automàtic; Pèrdua de consciència i posicions lateral de seguretat; Lesions físiques (traumatologia) i Lesions mèdiques (cop de calor, cop de fred, hipoglucèmia, hipotèrmia, lipotímia…).

Durant la jornada també es va disputar un torneig de futbol base de l’Escola de Futbol Base de Calafell, amb un total de 12 equips participants. A més, la Creu Roja va fer una exhibició de recerca i rastreig amb gossos de l’equip de resposta immediata.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: