Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC denuncia l'arrancada i destrossa dels seus cartells electorals a Falset

La candidat del PSC a les eleccions del 21-D i portaveu socialista a l'Ajuntament de Falset, Mariá Jesús Sànchez, diu que "no es tracta d'un fet puntual sinó d'una desotrossa sistemàtica de tots els cartells"

Cartell electoral de Miquel Iceta a Falset, destrossat Cartell electoral de Miquel Iceta a Falset, destrossat CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Desembre 2017 10:12

La portaveu socialista a l’Ajuntament de Falset i candidata del PSC a les eleccions del 21-D per Tarragona, Maria Jesús Sànchez, ha denunciat aquest dimarts l’arrencada i la destrossa dels cartells electorals que els socialistes havien distribuït a la capital del Priorat: “No es tracta d’un fet puntual sinó d’una destrossa sistemàtica de tots els cartells que havíem posat. Uns han estat arrancats i llançats, altres estan destrossats i també n’hi ha que han estat escarnits amb pintades i comentaris insultants.”

En aquests sentit, la portaveu del PSC ha expressat “la indignació de tots els socialistes per aquesta nova i lamentable manifestació d’intolerància i de menyspreu. Com podem fer campanya en llibertat i explicar les nostres propostes als nostres convilatans quan els nostres cartells i material de campanya es fa desaparèixer la via pública?”, ha lamentat.

Al fil d’aquesta reflexió Maria Jesús Sànchez ha emfatitzat que “els socialistes no insultem ningú, no agredim ningú i no faltem el respecte a ningú. Al contrari, nosaltres volem ser la veu de la reconciliació entre catalans i de la solució que ens condueixi a la sortida d’un conflicte polític que porta a alguns a aquest nivell de radicalisme intolerant, realment molt preocupant.”

El PSC de Falset es compromet a redoblar esforços per fer arribar el missatge socialista de concòrdia i benestar social “fins a l’últim racó del municipi.” Per la seva banda, la federació del PSC del Camp de Tarragona ha manifestat la seva solidaritat absoluta amb els companys i companyes de Falset i ha condemnat qualsevol acte d’intolerància i de falta de respecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: